dimecres, 16 de setembre del 2015

Argentina ja es troba en territori espanyol

La selecció argentina, a l'aeroport / FOTO: Sanjuan8.com

La Selecció Argentina Sub 20, que dirigeix Pablo Cairo, ja es troba en terres espanyoles per acabar la seva preparació pel Campionat del Món que se celebra a Vilanova i la Geltrú. Abans de travessar l’Atlàntic, l’albiceleste va acabar subcampiona del torneig internacional Daniel Martinazzo, després de perdre en la gran final contra el Club Patí Vic (3-1).

L'equip nacional, que va aconseguir la medalla de bronze en l’últim Mundial, s'enfrontarà en el primer amistós previ al mundial, aquest dimecres amb el Club Esportiu Noia. Dijous, el rival serà el Reus Deportiu, que compta amb l’argentí Matías Platero en les seves files, mentre que per al divendres la intenció és jugar un tercer amistós, però encara no es coneix l'equip al que s’enfrontaria.

Cal recordar que la selecció argentina és integrant del grup C al costat de Sud-àfrica, Egipte i Xile. Contra els sud-africans hi jugaran diumenge a les 18:00 hores, contra els egipcis el dilluns a les 16:30 hores i tancaran la seva fase de grups contra Xile, dimarts a les 18:00 hores.

A continuació adjuntem els convocats per Pablo Cairo: 


Constantino Acevedo
Facundo Bridge
Francisco Nardi
Maximiliano Ortiz
Facundo Posito
Fabrizio Ciocale
Franco Ferrucio
Adolfo Isoler
Fernando Uturbey
Lucas Díaz


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada