dimecres, 23 de setembre de 2015

L'Ajuntament de Vilanova rep a les seleccions del mundial

Aquest migdia ha tingut lloc a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú una recepció a les 16 delegacions de les seleccions que durant aquesta setmana disputen el Campionat del Món Sub-20 d'hoquei sobre patins. L'acte, dirigit per Neus Lloveras, alcaldessa de la ciutat, ha omplert el Saló de Plens del consistori, al qual han acudit no només una representació de cadascun dels països que juguen el mundial sinó també amb la Selecció Espanyola al complet i tots els àrbitres del mundial.

Els parlaments oficials els ha obert Carmelo Paniagua, recordant una vegada més que "a Vilanova es respira hoquei pels quatre costats" i que "aquí ens sentim com a casa", per la qual cosa ha agraït al consistori i a totes les persones involucrades. L'acte ha seguit amb l’entrega d’un obsequi per part del consistori a cadascuna de les delegacions i després amb el parlament d'Armando Quintanilla, vicepresident de la FIRS, que ha assegurat que "s'ha fet un gran campionat. Hem d'agrair a tothom que hi ha participat ".

Ha tancat l'acte les paraules de l'alcaldessa, que una vegada més ha agraït els esforços a tots els participants. "Estem molt satisfets d'organitzar aquest mundial. Esperem que també tingueu temps de gaudir de Vilanova ", ha animat l'alcaldessa. L'acte ha conclòs amb les protocol·làries fotos de família i amb el somriure de tots els representants, que han coincidit a subratllar l'èxit que està tenint el Campionat del Món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada