dissabte, 19 de setembre del 2015

Todo listo para el Campeonato del Mundo FIRS de hockey sobre patines Sub-20




Vilanova i la Geltrú viurà aquest dissabte una jornada inoblidable per a la ciutat amb la inauguració del Campionat del Món. Les millors 16 seleccions de la categoría competiran durant tota la setmana per adjudicar-se la corona mundial, la qual es decidirà el proper dissabte 26 de setembre a la final que es jugarà a les 21:00.
El Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú és la seu d'aquest campionat, el qual arrencarà amb la protocol·lària cerimònia inaugural, que anirà seguida dels parlaments de les institucions organitzadores. Per donar color a la festa, hi ha programades dues actuacions amb d’un fort lligam amb el territori. Primer, el públic gaudirà d'una exhibició de la Colla de Falcons de Vilanova, i posteriorment hi haurà una actuació del Grup Petit de Xous de la Fundació del Patí Vilanova, l'última en territori espanyol abans que aquesta parteixi al Campionat del Món de l'especialitat que es disputa en aquestes dates a Cali.
Tot el campionat es podrà seguir en directe a www.fep.es i al web oficial del campionat, enllaç al qua també hi haurà tot el contingut multimedia que es generi durant el campionat. A més, es podran consultar totes les estadístiques al portal de competicions del Campionat del Món, en aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada