dimecres, 12 d’agost del 2015

L’organització ofereix la possibilitat de veure els partits de les fases prèvies de manera gratuïta i les semifinals i final a preus molt assequibles




El pavelló principal del CEM Isaac Gálvez acollirà, del 19 al 26 de setembre, la celebració del Campionat del Món Firs d'Hoquei Patins Sub-20. És per això que l’organització avança en els preparatius d’aquesta gran fita esportiva que, per primer cop, es jugarà en territori espanyol.

Així, ja s’han establert els preus de les entrades per a cada tipus de partit. En aquest sentit, l’organització ha volgut facilitar l’accés a tota la ciutadania, sobretot als més menuts, per poder gaudir de les diferents fases de la competició.

Així doncs, la fase prèvia i els partits matinals seran de lliure accés. Per a les competicions dels dies 24, 25 i 26 de setembre a la TARDA, el preu de l’entrada serà de 8 euros. I, a més a més, els menors de 8 anys també tindran l’entrada gratuïta.

Participaran en el campionat fins a 16 seleccions, que es dividiran en quatre grups:

- Grup A- Portugal, Angola, els Estats Units, Suïssa

- Grup B- Espanya, Colòmbia, Anglaterra, Alemanya

- Grup C- l’Argentina, Xile, Sud-àfrica, Egipte

- Grup D- França, Itàlia, l’Índia, Andorra

Quant al calendari de les competicions, el dissabte 19 de setembre es jugarà el primer partit, que enfrontarà Espanya i Anglaterra. Del 20 al 22 es jugaran els partits en fase de lligueta. Per al dimecres 23 hi ha prevista una jornada de descans, per arribar a la celebració dels quarts de final i la classificació per als llocs del 9 al 16 el dijous 24 de setembre. El divendres 25 es disputaran les semifinals, i ja el dissabte 26 arribarem al punt clau de la competició amb la celebració de la final del mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada