diumenge, 20 de setembre del 2015

Italia pateix, però els favorits no fallen en el seu debut



Aquest diumenge s'ha disputat la resta de partits de la primera jornada del Campionat del Món FIRS Sub-20 d'hoquei sobre patins després que ahir tingués lloc el partit inaugural entre Espanya i Anglaterra. A la jornada d'avui, destaquen les poques sorpreses en els marcadors i els resultats voluminosos per part de les seleccions favorites. El que més, el França 39 - Índia 0 que ha obert la jornada.


L’enfrontament més igualat ha estat L’Andorra-Itàlia, el qual ha acabat el temps reglamentari amb empat per 1 a 1 i, finalment, Italia s’ha emportat la victòria als penals. Tambe han ofert un gran espectacle Alemanya i Colòmbia en un partit que s'ha decidit en l'últim segon amb una falta directa transformada per l'equip cafeter que ha suposat el 2-3. Aquest resultat és un important pas endavant per a Colòmbia per ser als quarts de final.

Un altre partit molt disputat ha estat el Portugal 5 – Suïssa 1, ja ​​que tot i la diferència final en el marcador, els helvètics han demostrat ser una selecció potent capaç de mantenir el 0-0 fins passats els deu minuts del primer temps.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada