dilluns, 21 de setembre del 2015

Sis equips aconsegueixen la classificació pels quarts de final



Jornada intensa la que s’ha viscut avui al Campionat del Món Sub-20 d’hoquei patins, especialment en els dos últims partits de la sessió matinal. Colòmbia i Suïssa  han aconseguit unes importantíssimes victòries per assolir el seu objectiu de classificar-se pels quarts de final. En els dos casos, el triomf ha vingut precedit d’una remuntada, ja que tant el conjunt cafeter com el combinat helvètic han anat perdent durant la segona meitat.

Angola i Suïssa, enquadrats al Grup A amb els Estats Units i Portugal, han acabat tant el temps reglamentari com l’afegit amb empat per 2-2, però un gol d’or dels suïssos ha decantat la balança, posant-ho tot de cara pels confederats per assegurar-se la classificació demà davant dels Estats Units, els quals han caigut golejats davant Portugal per 17-0 i han quedat fora dels quarts matemàticament.



Per la seva banda, Colòmbia i Anglaterra, del mateix grup d’Alemanya i d’Espanya, han viscut un xoc trepidant que ha caigut a favor dels colombians a falta de quatre segons, quan han anotat una directa que significava el definitiu 4-3. Amb aquest gol, Colòmbia s’assegura també la presencia als quarts junt amb Espanya, que ha derrotat a Alemanya per 6-1. Espanya i Colòmbia jugaran demà per la primera plaça.


Itàlia, França, Argentina i Xile han aconseguit la classificació amb solvència. França ha guanyat per 5-0 a una Andorra que ha acusat l’esforç realitzat amb Itàlia el dia anterior. En el mateix grup, Itàlia ha golejat a India per 35-0. També han golejat als seus rivals Argentina, que ha guanyat 14-0 a Egipte, i Xile, que ho ha fet per 16-1 a Sudàfrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada